skip to Main Content

C.P. Company

C.P. Company is een Italiaans merk dat in 1975 in Bologna is opgericht door Massimo Osti. Massimo Osti werd in die tijd internationaal geroemd voor zijn revolutionaire designs, hij werd ook wel de ‘Godfather of urban sportswear’ genoemd.

Al tientallen jaren is C.P. Company een pionier in de modebranche. De collecties laten een mix zien, geïnspireerd op modestijlen van de landmacht, werkmacht en sport. Dit gecombineerd met Italiaanse stoffen innovaties, maakt het merk C.P. Company een zeer eigentijds en stoer kledingmerk.

C. P. Company richt zich heel sterk op de stoffen. Door veel onderzoeken te doen op gebied van het verven van stoffen. Zover dat C.P. Company een van de weinig merken is die zijn diverse stoffen zelf combineert en vervolgens zelf verft. Dit is een ontzettend ingewikkelde techniek, welke zorgt ervoor dat de collecties als snel heel anders en uniek zijn. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de kleding goed zit, en dat doet het. Massimo Osti was gaf namelijk aan dat ‘elegantie’ betekent dat je jouw outfit draagt met gemak. Oftewel het moet erg fijn en comfortabel zitten.

Back To Top