skip to Main Content

Service bij Elton Herenmode

Wilt u het beste van het beste, dan raden wij u onze Made to Measure service aan. Elton zijn tomeloze passie en jarenlange ervaring, gecombineerd met intern genoten opleidingen in Italië maken van deze beleving iets unieks en bieden u de kans  op perfect zittend kledingstuk voor elke gelegenheid, van zakelijk en bruiloft tot aan black tie.

Bij Elton Herenmode meten we een kostuum, colbert of overhemd op aan de hand van een pasmodel. Met deze informatie wordt in de fabriek in Italië een patroon gemaakt dat gebruikt wordt voor het snijden van de stoffen. Dit tezamen met keuzes gemaakt in de winkel (model, stof, knopen, garens etc,) vormt dit zich tot een uniek kledingstuk.

Voor een extra beleving krijgen wij in het begin van ieder seizoen de kleermaker van Luigi Bianchi Mantova te gast voor een Made to Measure weekend bij Elton. Tijdens deze dagen werken wij op afspraak zodat u hier optimaal van kunt genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij werken uitsluitend met de mooiste stoffen leveranciers uit Italië waaronder: Reda, Guabello, Ariston, Ferla, Barberis, Cerruti, Colombo, Tallia Delfino, Loro Piana en Zegna.

Stijladvies, service en modisch ontzorgen is ons vakgebied. Wilt u graag in alle rust winkelen en van kleding advies worden voorzien? Maak dan een afspraak om te winkelen wanneer het voor u schikt, in de winkel, bij u thuis of op locatie.

Weinig tijd en heel gericht winkelen? Wij stellen graag in overleg al kledingsets samen en leggen het voor uw bezoek klaar.

Garderobescan; wij kijken samen de kledingkast na, waarna we de aanwezige kleding weer ready to wear maken. Denk aan reparaties en/of stomen. In overleg vullen we de garderobe weer aan waar nodig zodat u niet meer hoeft na te denken over wat aan te trekken om modisch altijd de juiste indruk te maken voor iedere gelegenheid. Desgewenst brengen en halen wij de kleding.

Heeft u nog een specifieke wens? Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag in oplossingen. Parkeren kan bij ons gewoon voor de deur.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag*: Gesloten

Wij zijn ’s avonds ook open op afspraak.

Back To Top